Varovanje zasebnosti

V Novi KBM spoštujemo tvojo zasebnost in se zavezujemo, da bomo tvoje osebne podatke, pridobljene prek spletnih obrazcev na spletnem mestu Sveta vladar, skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

Zavezujemo se, da tvojih osebnih podatkov brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi. Informacije o posamezniku bomo obdelovali zgolj v okviru namenov zbiranja, kot je navedeno v nadaljevanju.

Ker obstajajo na spletnem mestu Sveta vladar določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z Novo KBM, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju spletnih obrazcev na spletnem mestu Sveta vladar.

Na spletnem mestu Sveta vladar se lahko registriraš za uporabo Masterplana, v katerem vidiš izpolnjevanje svojih varčevalnih ciljev. Pri registraciji v spletni obrazec vpišeš naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • e-naslov (po tem te bo Masterplan spoznal pri prijavi),
  • datum rojstva (za preverjanje starosti – da bi lahko sam posredoval svoje osebne podatke, moraš biti star vsaj 15 let).

Namen zbiranja in obdelave osebnih podatkov je zgolj in samo uporaba orodja Masterplan. Tvojih osebnih podatkov ne bomo uporabljali za trženjske namene.

Osebne podatke (svoj e-naslov in e-naslov prejemnika) vpišeš tudi v obrazec za pošiljanje varčevalnega načrta po e-pošti. Ti podatki se uporabijo zgolj in samo za namene enkratnega pošiljanja varčevalnega načrta ter jih ne hranimo ali kakorkoli drugače obdelujemo.

Za registracijo se uporablja strogi sistem prijave (t.i. double opt-in), kar pomeni, da se tvoji osebni podatki le, če se izrecno strinjaš, da se želiš registrirati – potrdiš registracijo v potrditvenem e-sporočilu. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do tvojih osebnih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili njihovo natančnost in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

V času upravljanja osebnih podatkov imaš skladno z veljavnimi predpisi možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov iz zbirke podatkov. Od nas lahko tudi kadarkoli zahtevaš, da prenehamo obdelovati tvoje osebne podatke, in sicer po e-pošti svetavladar@nkbm.si ali pisno na naslov Nova KBM, Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor. V 15-ih dneh smo dolžni preprečiti uporabo osebnih podatkov in te o tem v nadaljnjih 5-ih dneh obvestiti. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem krije družba Nova KBM.

Z registracijo v Masterplan:

  • se strinjaš s politiko varovanja zasebnosti,
  • dovoliš Novi KBM, da vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje tvoje osebne podatke v zbirki osebnih podatkov in druge podatke o tebi kot uporabniku spletnega mesta Sveta vladar na način in v namene, opisane v teh pogojih,
  • izjavljaš, da si seznanjen s tem, da imaš vpogled v zbirko podatkov in lahko kadarkoli zahtevaš, da Nova KBM preneha uporabljati tvoje osebne podatke.

Galaxy Tab

Posamezniki, ki ste oddali svoje osebne podatke preko vprašalnika na potujočem Galaxyju Nove KBM, soglašate, da Nova KBM kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) (Uradni list RS, št. 94-4690/2007). Nova KBM zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Nova KBM lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene.

Posameznik lahko od Nove KBM kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer po e-pošti marketing@nkbm.si ali pisno na naslov organizatorja Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor.

Uporaba piškotkov (cookies)

Spletno mesto Sveta vladar uporablja orodje Google Analytics, ki ga je izdelala družba Google, Inc. (v nadaljevanju Google) in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska tega spletnega mesta. Google Analytics uporablja t.i. piškotke, ki so v obliki besedilnih datotek naloženi na tvoj računalnik in spletnemu mestu omogočajo analizo njegove uporabe. Informacije o tvojem načinu uporabe tega spletnega mesta bodo skupaj s tvojim IP naslovom prenesene in shranjene na Googlovih strežnikih v Združenih državah Amerike.

Google bo te informacije uporabljal za ocenjevanje uporabe spletnega mesta Sveta vladar, pripravo poročil o aktivnostih spletnega mesta za lastnike spletnega mesta in za zagotavljanje ostalih storitev povezanih z aktivnostmi spletnega mesta in spletno uporabo. Google te informacije lahko posreduje tudi tretjim osebam, kot je to zakonsko zahtevano oziroma, ko tretje osebe obdelujejo podatke v Googlovem imenu. Google tvojega IP naslova ne bo povezoval z nobenimi drugimi podatki, ki jih poseduje. Uporabi piškotkov se lahko izogneš s pomočjo posebnih nastavitev v tvojem spletnem brskalniku, vendar tovrstne nastavitve lahko onemogočajo pravilno in popolno delovanje spletnega mesta, saj piškotke uporabljamo tudi zato, da ti olajšamo uporabo spletnega mesta.

Uporabnik osebnih podatkov, ki se zbirajo na spletnem mestu Sveta vladar, je Nova KBM. Za dodatne informacije povezane s pogoji uporabe nam lahko pišeš na:

Nova KBM
Sektor marketinga in korporativnega komuniciranja
Ulica Vita Kraigherja 4
2505 Maribor
E-mail: svetavladar@nkbm.si.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0