Pa kdo še čaka v vrsti na banki samo zato, da bi plača položnico? Ti že ne.

Z napredno mobilno aplikacijo mBank@Net lahko marsikatero bančno storitev opraviš kar preko mobitela (in itak vemo, da ga nikoli nimaš daleč stran od sebe). Hitro plačaj položnico, ali frendu nakaži tistih 10 evrov, ki ti jih je posodil na žurki.

Enostavno lahko slediš prometu na računih, karticah, Moneti, varčevanjih, depozitih in kreditih. Pogledaš lahko, koliko si zapravil na zadnji odisejadi po šoping centrih in si s pomočjo Varčevalnika zastaviš nov varčevalni cilj za letalsko karto do Bahamov. Mimogrede lahko poiščeš tudi najbližji bankomat ali odprto poslovalnico, preveriš aktualni menjalni tečaj in opraviš še mnogo drugih bančnih storitev.

Preberi več

  • Ker lahko vse poklikaš od doma, prihraniš veliko časa.
  • Ker imaš enostaven pregled nad stanjem, kadarkoli in od kjerkoli.
  • Ker lahko plačaš položnice ali nakažeš prijatelju, ki ti je posodil za kosilo, kar iz domačega fotelja.
  • Opravljanje bančnih storitev preko spleta je ugodnejše kot v poslovalnicah.
  • mBank@Net je prilagojen prav tebi, tako da je uporaba enostavna in po tvoji meri.

#zavladaj

Vsak ima banko. Nima pa vsaka banka vladarjev.
Z Novo KBM lahko zavladaš svojim financam!

Predplačniško Viso dobiš na vseh paketih Sveta vladar. Izberi svojim letom primernega.

VLADARSKI ČAROVNIK neboleče poštekaj, kateri račun je zate.

SKUL PAKET

Skul paket osnovnošolcem in dijakom med 10. in 19. letom pomaga do samostojnosti v lajfu. Izkoristi brezskrbna leta in spoznaj prednosti polne denarnice.
 

Tega bom Počekiraj

INDEKS PAKET

Indeks paket je namenjen študentom od 18.-26. leta. Enostavno varčevanje, plačevanje in nakupovanje preko spleta, mobilca, doma ali v tujini. Študiraj, potuj, žuraj, vladaj!

Ne, tegale rajš Počekiraj

Osnovna vladarska orodja. Zastonj!

Življenje do 32. leta je preveč kul, da bi ga zamorili s kompliciranimi bankirskimi forami.
Pri Novi KBM slavimo mladost, zato ti paket častimo.

Svetoven račun z dovoljeno prekoračitvijo

ki je prilagojen tvojim potrebam in s katerim lahko enostavno posluješ ter si urediš porabo po svoji meri.

Predplačniška Visa

ker lahko z njo odkriješ nove dimenzije nakupov. Ker je top sopotnica na izletih ali potovanjih, ker zanjo ne potrebuješ rednih prilivov, porabiš pa lahko le toliko, kolikor si nanjo naložiš.

počekiraj

Bančna Moneta

ker vemo, da imaš mobilca zmeraj pri roki in lahko z njo plačuješ tudi, ko denarnico pozabiš doma. Ker je praktična, varna in nadsodobna. Ker dobiš svoj PIN in nov limit za plačevanje.

počekiraj
P N
dollar

priznaj da ga
rabiš...

#aktualno

Smo ena izmed najstarejših bank v Sloveniji, zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

Prenovljena mobilna banka mBank@Net

Mobilci so najbolj priljubljena platforma za iskanje informacij in deljenje vsebin, kar se odraža tudi v našem načinu življenja. Telefon nas spremlja v dobrih in slabih dneh, v temi nam pomaga najti pot do kopalnice, skrbi, da ne pozabimo na najpomembnejše opravke. Zakaj si torej ne bi delila tudi skrbi za finance?

5 stvari, ki jih počneš samo, ko kupuješ na spletu

Namesto gneče na blagajni te mami udobje domačega kavča, namesto petih modelov in omejenih številk je izbira neskončna, časa je dovolj, cene so nižje, kvaliteta višja, na koncu pa še dobro staro čakanje poštarja.

Od leta 2018 brez bankovca za 500 €

Kljub ukinitvi bankovca za 500 € ta ostaja zakonito plačilno sredstvo in bo vedno ohranil svojo vrednost

RABIŠ KEŠ ZA NOVE GATE?
(ali kaj drugega?)

underwear

Preveri, na katerem smučišču lahko smučaš najceneje

Pošteno smo že zakorakali v najhladnejši letni čas, ki nam v naslednjem mesecu napoveduje odlično vreme za aktivnosti na prostem. Pancerji, kilometri belih strmin, odmor za čaj in malico ter odlična družba se lahko izkažejo za odlično vikend avanturo in pobeg od vsakdanjih obveznosti. Da bo na smuki skupaj s tabo uživala tudi tvoja denarnica, smo pobrskali za cenami celodnevnih vozovnic na največjih smučiščih v Sloveniji in primerjali njihove cene. Preveri, na katerih smučiščih bo poleg nakupa vozovnice v denarnici ostalo še par evrčkov za razvajanje.

7 nadležnih situacij, ko iščeš zaposlitev

2016 je skoraj tu, a tokrat prvič brez posedanja na predavanju, brez študentskih bonov in brez študentskega statua. Leto 2016 za marsikoga namreč pomeni konec študentskih let in čas, da se poda na lov za prvo zaposlitvijo. Si tudi ti med njimi?

7 razlogov za samostojno potovanje

Si že od nekdaj želiš sam/a raziskati svet, tvoji starši pa nad idejo niso najbolj navdušeni? Zate smo pripravili vladarski recept, kako jih omehčati še pred koncem poletja.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0