Mobilnik je čudovita in nepogrešljiva naprava, ki te spremlja na vsakem koraku. Skrbi za tvoje družabno življenje, hkrati pa te lahko reši tudi iz finančne zagate. Ko nimaš gotovine pri roki ali želiš znesek poravnati kasneje, preprosto plačaš z Moneto.

  • Moneto ti Nova KBM izda kar zastonj, prav tako zanjo ne plačuješ mesečnega nadomestila.
  • Šoping z Moneto je varen, saj lahko nakup zavaruješ s PIN kodo.
  • Moneta je sprejeta na več tisoč plačilnih mestih; v trgovinah, na bencinskih servisih, v gostinskih lokalih… no, zamisli si, kjer želiš plačati in odgovor je da, tam lahko plačaš tudi z Moneto.
  • Stroške nakupov poravnaš 1x mesečno s svojega bančnega računa.
  • Vedno imaš pod nadzorom, koliko si porabil. Pošlji sms sporočilo s ključno besedo MONETA na 1919.

#zavladaj

Vsak ima banko. Nima pa vsaka banka vladarjev.
Z Novo KBM lahko zavladaš svojim financam!

Predplačniško Viso dobiš na vseh paketih Sveta vladar. Izberi svojim letom primernega.

VLADARSKI ČAROVNIK neboleče poštekaj, kateri račun je zate.

SKUL PAKET

Skul paket osnovnošolcem in dijakom med 10. in 19. letom pomaga do samostojnosti v lajfu. Izkoristi brezskrbna leta in spoznaj prednosti polne denarnice.
 

Tega bom Počekiraj

INDEKS PAKET

Indeks paket je namenjen študentom od 18.-26. leta. Enostavno varčevanje, plačevanje in nakupovanje preko spleta, mobilca, doma ali v tujini. Študiraj, potuj, žuraj, vladaj!

Ne, tegale rajš Počekiraj

Osnovna vladarska orodja. Zastonj!

Življenje do 32. leta je preveč kul, da bi ga zamorili s kompliciranimi bankirskimi forami.
Pri Novi KBM slavimo mladost, zato ti paket častimo.

Svetoven račun z dovoljeno prekoračitvijo

ki je prilagojen tvojim potrebam in s katerim lahko enostavno posluješ ter si urediš porabo po svoji meri.

Predplačniška Visa

ker lahko z njo odkriješ nove dimenzije nakupov. Ker je top sopotnica na izletih ali potovanjih, ker zanjo ne potrebuješ rednih prilivov, porabiš pa lahko le toliko, kolikor si nanjo naložiš.

počekiraj

Simpl, hitro in varno poslovanje z BANK@NET in MBANK@NET

saj lahko enostavno, kar na telefonu, preveriš, če je že prišlo težko pričakovano nakazilo, z nekaj dotiki plačaš položnico in poravnaš dolg za vikend žur prijatelju. Vse na mBank@Net-u.

počekiraj
P N
dollar

priznaj da ga
rabiš...

#aktualno

Smo ena izmed najstarejših bank v Sloveniji, zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

Prenovljena mobilna banka mBank@Net

Mobilci so najbolj priljubljena platforma za iskanje informacij in deljenje vsebin, kar se odraža tudi v našem načinu življenja. Telefon nas spremlja v dobrih in slabih dneh, v temi nam pomaga najti pot do kopalnice, skrbi, da ne pozabimo na najpomembnejše opravke. Zakaj si torej ne bi delila tudi skrbi za finance?

5 stvari, ki jih počneš samo, ko kupuješ na spletu

Namesto gneče na blagajni te mami udobje domačega kavča, namesto petih modelov in omejenih številk je izbira neskončna, časa je dovolj, cene so nižje, kvaliteta višja, na koncu pa še dobro staro čakanje poštarja.

Od leta 2018 brez bankovca za 500 €

Kljub ukinitvi bankovca za 500 € ta ostaja zakonito plačilno sredstvo in bo vedno ohranil svojo vrednost

RABIŠ KEŠ ZA NOVE GATE?
(ali kaj drugega?)

underwear

Preveri, na katerem smučišču lahko smučaš najceneje

Pošteno smo že zakorakali v najhladnejši letni čas, ki nam v naslednjem mesecu napoveduje odlično vreme za aktivnosti na prostem. Pancerji, kilometri belih strmin, odmor za čaj in malico ter odlična družba se lahko izkažejo za odlično vikend avanturo in pobeg od vsakdanjih obveznosti. Da bo na smuki skupaj s tabo uživala tudi tvoja denarnica, smo pobrskali za cenami celodnevnih vozovnic na največjih smučiščih v Sloveniji in primerjali njihove cene. Preveri, na katerih smučiščih bo poleg nakupa vozovnice v denarnici ostalo še par evrčkov za razvajanje.

7 nadležnih situacij, ko iščeš zaposlitev

2016 je skoraj tu, a tokrat prvič brez posedanja na predavanju, brez študentskih bonov in brez študentskega statua. Leto 2016 za marsikoga namreč pomeni konec študentskih let in čas, da se poda na lov za prvo zaposlitvijo. Si tudi ti med njimi?

7 razlogov za samostojno potovanje

Si že od nekdaj želiš sam/a raziskati svet, tvoji starši pa nad idejo niso najbolj navdušeni? Zate smo pripravili vladarski recept, kako jih omehčati še pred koncem poletja.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0