Pogoji uporabe

Na tej strani je polno pravnih izrazov, ki te znajo zmesti. Morajo biti napisani tako, kot so zapisani, ker nam je tako zapovedal naš pravnik. Ampak v bistvu želimo z njimi povedati predvsem troje:

  • lastnik vsega, kar vidiš na spletnem mestu, je Nova KBM. Tu si dobrodošel in lahko preživiš, kolikor časa hočeš, prebiraš, se učiš, uporabljaš orodja, ... ne dovolimo pa ti, da vsebino našega mesta odnašaš drugam tako, da bi jo prepisal. Lahko pa nas pokličeš, pišeš in nas vprašaš, kako in pod kakimi pogoji bi ti to dovolili.
  • nasvete in vse druge informacije smo pripravljali z vso resnostjo in skrbnostjo, da bi ti olajšali življenje, kjerkoli imaš opravka z denarjem. Vendar pa so lahko informacije kdaj tudi zastarele ali preveč splošne, da bi ti pomagale v konkretnem primeru, zato moraš celovite odgovore poiskati pri svetovalcih v banki.
  • ko uporabljaš spletno mesto, nekaj izvemo o tebi, ampak nič osebnega. Te podatke uporabimo za izboljšavo spletnega mesta. Če pa kje vpišeš osebne podatke, z njimi delamo skrbno in jih uporabljamo le za tiste namene, ki so v vpisnih obrazcih opredeljeni. Nikakor pa ne za to, da te bomo mi ali kdo drug spamali.

Zaščita avtorskih pravic

© Nova KBM - Vse pravice pridržane.

Vsi podatki, informacije, slike, produkti in druge vsebine, objavljene na na spletnem mestu Sveta vladar, so last družbe Nova KBM in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Kakršno koli spreminjanje, kopiranje, distribuiranje, prikazovanje, prodajanje, prenašanje, objavljanje, licenciranje, uporabljanje za komercialne ali javne namene ter preoblikovanje v izvedene produkte brez predhodne odobritve s strani Nove KBM d.d., je prepovedano.

Omejitev odgovornosti

Nova KBM d.d. redno preverja in skrbi za točnost vseh podatkov in informacij, ki se nahajajo na spletnem mestu. Te so zgolj informativne narave, zato banka ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z netočnostjo le-teh. Prav tako Nova KBM ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij. Enako velja tudi za vsa druga spletna mesta, ki jih lahko dostopaš s pomočjo hipertekstovnih povezav. Zveze s tovrstnimi strani vzpostavljaš na lastno odgovornost, Nova KBM d.d. ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino spletnih strani, ki so dostopne s tovrstnimi povezavami.

Namen vsebin, ki so dostopni tebi ali drugim osebam na spletnem mestu, ni v posredovanju nasvetov ali priporočil v zvezi z naložbami. Te vsebine so zgolj informativne narave, zato se je potrebno pred oblikovanjem naložbenih ali drugih odločitev posvetovati z bančnim s svetovalcem.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0