Tvoja lastna kartica, ki jo imaš samo ti in jo po lastni volji uporabljaš za nakupovanje, plačevanje in dvigovanje denarja kjerkoli in kadarkoli ter brez skrbi, da bi zapravil/a preveč. Preveri prednosti.

Brez rednih prilivov? Nič zato.

Za kartice, ki omogočajo plačevanje na spletu, banke navadno zahtevajoredne denarne prilive. Ker je tvoja prva okupacija šola, je popolnoma jasno, da teh zaenkrat še nimaš, vseeno pa se z žepninami, poletnim delom in rojstno dnevnimi darili da kar nekaj zaslužiti, kajne? Zakaj si torej ne bi mogel privoščiti kul superg iz spletne trgovine, če imaš dovolj denarja. Se popolnoma strinjamo. Čisto nepotrebno je, da moraš starše vedno znova prositi, da ti posodijo njihovo kartico, zato si predplačniško Viso lahko ustvariš brez stalnih prihodkov, niti ni nujno, da si komitent Nove KBM.

Če si svojo željo že našel/a na spletu, jo vstavi v interaktivni video in pošlji staršem, da jih spomniš, da potrebuješ svojo kartico.

Nakupovanje na spletu

Pa boš s tvojo kartico res lahko plačeval v vseh teh spletnih trgovinah, kjer lahko plačujejo tvoji starši? Seveda. Kjerkoli sprejmejo njihovo Viso (bodi pozoren/pozorna na nalepko Visa), bodo tudi tvojo. Vse moderne spletne trgovine pri nas in v tujini so del sistema Visa. Kaj pa varnost? Te mora biti strah spletnih prevarantov? Ne, s predplačniško Viso potrebna sredstva naložiš na račun in plačaš šele, ko se odločiš za nakup – skrbi pred morebitno zlorabo so tako odveč. Vseeno pa preden začneš, preberi nekaj nasvetov za varne spletne nakupe.

Plačevanje doma in v tujini

Prednosti tvoje nove kartice se ne končajo na spletu. Verjetno že veš, da jo lahko pri nas uporabiš tudi za povsem običajne storitve kot je dvigovanje gotovine na bankomatih, plačevanje na POS terminalih in plačilnih mestih Visa, morda pa nisi vedel/a, da to lahko počneš tudi v tujini. Visa je mednarodna plačilna kartica, ki jo poznajo po vsem svetu, zato boš lahko z njo mirno plačeval/a na vsakem potovanju. Namesto nerodnega skrivanja prihrankov na dnu potovalne torbe, denar pred počitnicami preprosto naložiš na kartico in z njo mirno plačuješ vsepovsod, kjer imajo nalepko Visa (kar je skoraj vsepovsod).

Svojo kartico oblikuj po svoje

Zakaj bi morala tvoja kartica biti dolgočasen kos plastike? Predplačniško Viso lahko oblikuješ po svoje, s fotografijo po tvoji izbiri. Selfie na kartici? Ni problema. Naložiš lahko svojo fotografijo ali pa izbereš katero iz galerije. V vsakem primeru bo tvoja kartica drugačna prepoznavna in opazna. Začni tukaj.

PredplačniškaVISA

  • Ne rabiš stalnih prilivov
  • Denar nanjo lahko naložiš preko spleta
  • Nikoli te ne morejo oropati
  • Deluje po celem svetu tudi v Sloveniji

Oblikuj najbolj kulsko grafiko ever.

Da bo vedela, kdo je njen vladar.

Še nekaj nasvetov
za varno uporabo kartic

  • Za še bolj varno poslovanje s kartico si nastavi varnostno SMS sporočilo. Ob vsaki transakciji s kartico boš prejel/a SMS obvestilo, zato boš lahko takoj ukrepal/a, če bo prišlo do nepooblaščene uporabe.
  • Če kartico izgubiš ali ti jo ukradejo, to takoj prijavi banki, da ti jo blokirajo in tako onemogočijo morebitno zlorabo. Poskrbi, da imaš številko banke, ki ti je izdala kartico, vedno shranjeno v mobitelu.
  • S kartico ravnaj skrbno in jo imej vedno pri sebi, pa tudi medtem, ko z njo plačuješ, jo imej na očeh.
  • PIN si zapomni – ne zapisuj ga in nosi skupaj s kartico, prav tako pa ga nikomur ne izdaj in pazi, da ga med vpisovanjem kupci za teboj ali naslednji v vrsti za bankomat ne morejo videti.
  • Ko s kartico plačuješ preko interneta, to počni zgolj preko varnih spletnih trgovin. PIN vpiši le, ko si se za nakup že odločil/a in ne kar povsod, kjer to od tebe pričakujejo.
dollar

priznaj da ga
rabiš...

#kešologija

Smo ena najstarejših bank v Sloveniji zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

Osnove kreditov za vse vladarje

Ali tudi tebe kar malo stisne pri srcu, ko zaslišiš besedo »kredit«? Preženi nervozo tako, da se malo podučiš o tem, kakšne so tvoje možnosti na tem področju. Nikoli ne veš, kdaj se ti dogodi, da v nekem trenutku potrebuješ malo več denarja, kot ga imaš trenutno na računu – pa če je to za šolnino za tvoj sanjski faks, nov (ali celo prvi) avto ali pa zaslužene hude počitnice.

Vladarska svoboda

Veš kako se reče temu, ko počneš kar želiš? Svoboda. Najboljši občutek na svetu. Občutek ko lahko počneš kar ti paše, ko ti paše in kolikor ti paše. To je predplačniška Visa. Svoboda.

Mobitel za lažji vladarski lajf

Če si tak/a kot večina nas, potem najverjetneje doma brez svojega mobitela nisi zapustil/a že odkar si dovolj velik/a, da naokoli hodiš brez spremstva staršev. Mobilec je pač ena izmed tistih stvari, brez katerih se počutiš, kot da si doma pozabil/a svojo desno roko – in zato ga imaš tako rekoč vedno pri sebi.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0