To lahko izkoristiš in svoj mobitel uporabiš ne zgolj za klice, SMS-e in brskanje po družbenih omrežjih (v iskanju najnovejših selfijev svoje simpatije), temveč tudi za plačevanje računov na spletu in v »resničnem življenju«, povečanje varnosti svojega bančnega poslovanja, preverjanje stanja na računu in še marsikaj drugega.

Na voljo so ti različne storitve in aplikacije (res je, aplikacije niso samo družbena omrežja in mobilne igrice, temveč ti lahko pomagajo tudi z malce bolj resnimi stvarmi, kot je recimo bančno poslovanje) – uporabljaš lahko mobilno banko mBank@Net, se poslužuješ Monete, naročiš se lahko na Varnostna SMS sporočila (zaradi katerih bo tvoje poslovanje še bolj varno kot doslej), seveda pa lahko z uporabo mobilca nakupuješ tudi preko spleta. Preberi si nekaj nasvetov, kako ti tvoj mobitel lahko (še dodatno) olajša lajf.

Mobilna banka mBank@Net

Vsak uporabnik spletne banke Bank@Net (če to še nisi, hitro preveri, kako lahko stopiš v korak s časom) se lahko posluži tudi njene mobilne različice mBank@Net – in to brez kakršnegakoli dodatnega mesečnega nadomestila (no, še vedno moraš plačati prenos podatkov po ceniku operaterja, ampak saj dandanes se lahko tako rekoč kjerkoli povežeš na Wi-Fi).

S storitvijo mBank@Net lahko kjerkoli spremljaš podatke o svojem finančnem poslovanju, opravljaš poenostavljena plačila, preverjaš menjalne tečaje, poiščeš najbližji bankomat ali odprto poslovalnico ... Poleg vsega tega pa ima še en super trik: s to aplikacijo lahko položnice plačuješ enostavneje kot kadarkoli prej – položnico enostavno poskeniraš!

Vse to zveni super, kajne? Če se strinjaš, si aplikacijo hitro (pa še brezplačno) prenesi iz:

Moneta pri Novi KBM

Moneta je super stvar – zagotovo si že velikokrat zasledil/a tisti njen logotipek, ki ti je povedal, da plačilno mesto sprejema tudi Moneto. Takih plačilnih mest je namreč po Sloveniji več tisoč, od trgovin in lokalov do bencinskih servisov, taksijev, dostave hrane ter še marsičesa drugega.

O tem, da je to zakon zadeva, torej ni dvoma. Ampak ali veš, da Moneto lahko skleneš tudi pri Novi KBM, kjer se ti izda brezplačno, zanjo ne plačuješ nobenega mesečnega nadomestila (stroške opravljene transakcije ti sicer lahko obračuna operater, po svojem ceniku), stroške nakupov pa čisto enostavno enkrat mesečno poravnaš z osebnega računa pri Novi KBM? Poleg tega je mesečna poraba z Moneto povsem prilagojena tebi – pri čemer ni nobene omejitve minimalnega zneska, plačuješ pa lahko (če želiš) tudi zelo visoke zneske, porabo pa imaš vedno pod nadzorom (samo na hitrco pošlješ SMS »MONETA« na 1919 in že veš, kakšna je situacija).

Kaj še čakaš? Preveri, kako lahko aktiviraš Moneto pri Novi KBM.

Varnostna SMS sporočila

Mobilna banka in Moneta pa nista edini carski stvari, s katerima ti telefon lahko pomaga pri tvojem finančnem poslovanju. Ravno zato, ker imaš mobitel vedno pri sebi, je namreč idealna zadeva za nadzorovanje kartičnega poslovanja SMS, ki ga prejmeš ob vsaki opravljeni transakciji s kartico . In kako lahko to storiš? Vklopiš si storitev Varnostna SMS sporočila (kako? Tako!).

Kar se po vklopu zgodi, je čisto enostavno – vsakič, ko uporabiš svojo bančno kartico (in storitev lahko skleneš za eno ali več kartic), pa naj bo to za dvig gotovine ali plačilo, tudi v tujini ali preko spleta, na svoj mobitel prejmeš SMS z opisom, datumom, zadnjimi štirim številkami kartice, zneskom in krajem. In če ugotoviš, da tega plačila nisi opravil/a ti, temveč nekdo, ki tega ne bi smel početi (baraba!), lahko hitro ukrepaš. Tako je tvoj denar še malce bolj varen.

Bank@net in mBank@net

  • Ker lahko vse poklikaš od doma, prihraniš veliko časa.
  • Pregled nad stanjem, kadarkoli in od kjerkoli.
  • Plačevanje položnic ali pa nakazilo prijatelju, ki ti je posodil za kosilo kar iz domačega fotelja.
  • Opravljanje bančnih storitev preko spleta je ugodnejše kot v poslovalnicah.
  • Bank@Net je prilagojen prav tebi, tako da je uporaba enostavna in po tvoji meri.

Pa kdo še čaka v vrsti na banki

samo zato, da bi plača položnico? Ti že ne.

Še nekaj nasvetov,
ki jih ne smeš spregledati

  • Preberi si nekaj nasvetov, kakšno je pametno brezgotovinsko poslovanje, tudi Moneta.
  • Elektronski denar (brez gotovine)
  • Z mobilnim telefonom lahko tudi nakupuješ preko spleta. To je hitro in enostavno, vendar pazi, da to počneš varno in z glavo.
  • Oglej si predstavitveni video mobilne banke mBank@Net, da boš točno vedel/a, za kaj vse jo lahko uporabiš.
dollar

priznaj da ga
rabiš...

#kešologija

Smo ena najstarejših bank v Sloveniji zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

Osnove kreditov za vse vladarje

Ali tudi tebe kar malo stisne pri srcu, ko zaslišiš besedo »kredit«? Preženi nervozo tako, da se malo podučiš o tem, kakšne so tvoje možnosti na tem področju. Nikoli ne veš, kdaj se ti dogodi, da v nekem trenutku potrebuješ malo več denarja, kot ga imaš trenutno na računu – pa če je to za šolnino za tvoj sanjski faks, nov (ali celo prvi) avto ali pa zaslužene hude počitnice.

Vladarska svoboda

Veš kako se reče temu, ko počneš kar želiš? Svoboda. Najboljši občutek na svetu. Občutek ko lahko počneš kar ti paše, ko ti paše in kolikor ti paše. To je predplačniška Visa. Svoboda.

Mobitel za lažji vladarski lajf

Če si tak/a kot večina nas, potem najverjetneje doma brez svojega mobitela nisi zapustil/a že odkar si dovolj velik/a, da naokoli hodiš brez spremstva staršev. Mobilec je pač ena izmed tistih stvari, brez katerih se počutiš, kot da si doma pozabil/a svojo desno roko – in zato ga imaš tako rekoč vedno pri sebi.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0