HITRI KREDIT oz. KREDIT TAKOJ

Včasih tvoje želje in načrti ne morejo počakati na jutri. Morda moraš plačati varščino/predplačilo za najeto stanovanje, plačati si izpit za avto ali za nepričakovano popravilo avta, ali pa imajo ravno zdaj po ugodni ceni v akciji prenosnik ali potovanje, ki ga že dolgo želiš. Takrat lahko v Novi KBM zaprosiš za Kredit Takoj in res takoj dobiš dodaten denar, ki ga potrebuješ za uresničitev želja.

Prednosti hitrega kredita

  • Hitri kredit (Kredit Takoj) ti Nova KBM odobri res takoj – tudi že v 30 minutah.
  • Kredit Takoj do 5.000 EUR in do 3 let lahko skleneš kar v spletni banki Bank@Net. Odobritev te stane le 10 EUR. Za večje zneske pa lahko oddaš naročilo kredita in nato v banko prideš podpisat le še pogodbo.
  • Sklenitev hitrega kredita je preprosta, saj ne potrebuješ dodatne dokumentacije. Potrditev podatkov o zaposlitvi in plači je potrebna zgolj izjemoma. Vse ti bo pojasnil bančni svetovalec.

Pogoji hitrega kredita

Če želiš najeti Kredit Takoj v Novi KBM, moraš imeti:

Če ga še nimaš, ga lahko preprosto odpreš kar na spletu. Najboljša izbira za mlade do 32 let (ki so zaključili šolanje) je Kariera paket, ki poleg bančnega računa prinaša še številne druge prednosti. Kredit Takoj ti bo Nova KBM odobrila po prejemu prvega rednega priliva na tvoj novi račun v Novi KBM.

  • odprt bančni račun
  • redne prilive na bančni račun

Kaj potrebuješ za sklenitev hitrega kredita?

  • osebno izkaznico ali drug veljaven identifikacijski dokument s sliko,
  • davčno številko (samo če nisi naš komitent).

Če bodo za najem kredita potrebni še drugi dokumenti, ugotoviš na posvetu z bančnim svetovalcem. V vsakem primeru je priporočljivo, da se pred najemom kredita posvetuješ in tako iz prve roke dobiš vse odgovore na morebitna vprašanja. S svetovalcem pa bosta lažje dogovorila tudi ustrezen znesek kredita.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0