Z uporabo prenovljene mobilne banke mBank@Net lahko postaneš pravi vladar svojih financ. Vse funkcije, ki jih potrebuješ, najdeš na enem mestu, njihova uporaba pa je enostavna in priročna. Poleg zgoraj omenjenih carskih storitev lahko na aplikaciji enostavno preveriš še lokacijo najbližjega bankomata ali poslovalnice, slediš prometu na računih, karticah, Moneti, varčevanjih, depozitih ali kreditih. Life is simple, če imaš pri roki mBank@Net.

#1 Aplikacijo mBank@Net si lahko na svoj telefon preneseš brezplačno

Mobilna banka mBank@Net je na voljo tako na Google Play kot App Store in je brezplačna za uporabo. Če imaš na telefonu pametni čitalec (fingerprint reader), lahko do aplikacije dostopaš kar s prstnim odtisom – brez zamudnega vpisovanja uporabniškega imena in gesla. Namestitev mobilne banke je enostavna, še enostavnejša pa je njena uporaba.


#2 S frendi si razdeli plačilo za kosilo

Kolikokrat se ti zgodi, da vam s prijatelji zagode ob plačilu kosila? Nekdo ima dvajsetaka, drugi ima kup drobiža, tretji bi plačal s kartico. Uporabniki mBank@neta si lahko sedaj s QR kodo enostavno razdelite plačilo kar na licu mesta, brez zamudnega sporočanja oz. vpisovanja podatkov.


#3 Oblikuj si bančno kartico po meri

V mobilni banki lahko z nekaj kliki izbereš svojo najljubšo fotko in jo spremeniš v bančno kartico. V glavnem meniju izbereš »Oblikujte si kartico«, v galeriji izbereš fotografijo, jo prilagodiš na kartico in klikneš »potrdi«. Kartica narejena po meri bo v denarnici bolje opažena in lahko celo blagodejno vpliva na tvoje nakupne navade. Kaj praviš na fotko z očitajočim pogledom mame ali fanta?


#4 Kredit TAKOJ – res takoj

Za vse neodložljive žeje lahko preko mobilne banke Bank@Net skleneš Kredit TAKOJ do 5.000 € in v roku ene ure na svoj transakcijski račun prejmeš izbrano vsoto. Denar lahko porabiš po želji. Za dogodivščine, potovanja, opremo stanovanja ali nakup novega mobilca.


#5 Nastavi si Varčevalni cilj

Poletje se ti morda zdi še daleč, a če načrtuješ daljše potovanje s prijatelji, je sedaj pravi čas, da pričneš z varčevanjem. Na mobilni aplikaciji mBank@Net si lahko v nekaj korakih zastaviš varčevalni cilj. Nastaviš si lahko poljubni znesek, ki ga želiš privarčevati in izbereš poljubno vsoto za (mesečno) varčevanje. Če pričneš z varčevanjem še v tem mesecu, lahko do poletja privarčuješ dovolj tako za uživanje na potovanju kot za letalsko karto.


#6 Uporabljaj funkcijo Skeniraj in plačaj

Ali tudi ti izgubljaš potrpljenje z zamudnim prepisovanjem informacij iz položnice? Če imaš pri roki mobilno banko, lahko s fotoaparatom položnico enostavno poskeniraš in plačaš. Vse z mobilcem. Za pogosta plačila in prenakazila pa prejemnika dodaj med hitra plačila in si pri naslednjem plačevanju prihrani čas.


dollar

priznaj da ga
rabiš...

#aktualno

Smo ena najstarejših bank v Sloveniji zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

Prenovljena mobilna banka mBank@Net

Mobilci so najbolj priljubljena platforma za iskanje informacij in deljenje vsebin, kar se odraža tudi v našem načinu življenja. Telefon nas spremlja v dobrih in slabih dneh, v temi nam pomaga najti pot do kopalnice, skrbi, da ne pozabimo na najpomembnejše opravke. Zakaj si torej ne bi delila tudi skrbi za finance?

5 stvari, ki jih počneš samo, ko kupuješ na spletu

Namesto gneče na blagajni te mami udobje domačega kavča, namesto petih modelov in omejenih številk je izbira neskončna, časa je dovolj, cene so nižje, kvaliteta višja, na koncu pa še dobro staro čakanje poštarja.

Od leta 2018 brez bankovca za 500 €

Kljub ukinitvi bankovca za 500 € ta ostaja zakonito plačilno sredstvo in bo vedno ohranil svojo vrednost

RABIŠ KEŠ ZA NOVE GATE?
(ali kaj drugega?)

underwear

Preveri, na katerem smučišču lahko smučaš najceneje

Pošteno smo že zakorakali v najhladnejši letni čas, ki nam v naslednjem mesecu napoveduje odlično vreme za aktivnosti na prostem. Pancerji, kilometri belih strmin, odmor za čaj in malico ter odlična družba se lahko izkažejo za odlično vikend avanturo in pobeg od vsakdanjih obveznosti. Da bo na smuki skupaj s tabo uživala tudi tvoja denarnica, smo pobrskali za cenami celodnevnih vozovnic na največjih smučiščih v Sloveniji in primerjali njihove cene. Preveri, na katerih smučiščih bo poleg nakupa vozovnice v denarnici ostalo še par evrčkov za razvajanje.

7 nadležnih situacij, ko iščeš zaposlitev

2016 je skoraj tu, a tokrat prvič brez posedanja na predavanju, brez študentskih bonov in brez študentskega statua. Leto 2016 za marsikoga namreč pomeni konec študentskih let in čas, da se poda na lov za prvo zaposlitvijo. Si tudi ti med njimi?

7 razlogov za samostojno potovanje

Si že od nekdaj želiš sam/a raziskati svet, tvoji starši pa nad idejo niso najbolj navdušeni? Zate smo pripravili vladarski recept, kako jih omehčati še pred koncem poletja.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0