Kako začeti? S paketi Sveta vladar si lahko ugodno urediš zavarovanje in s tem vsaj malce zmanjšaš skrbi tvojih staršev, nato pa jim predstavi še spodnjih sedem razlogov, zakaj moraš še to poletje doživeti nepozabne solo počitnice!

Spoznaj nove ljudi

Ljudje smo družabna bitja in kljub temu, da smo si zaželeli na potovanje sami, si vseeno tu in tam zaželimo družbo. Ko smo na poti sami, smo bolj dojemljivi za navezovanje novih kontaktov, kot če potujemo v paru/skupini, še več, večkrat postanejo takšna potovanja kar skupna in postanemo pravi "travel buddies".

Občutek popolne svobode

Kaj je lepšega, kot biti sam svojega sveta vladar? Na kratko – potovati sam, pomeni, da se ti ni potrebno nikomur prilagajati. Ko potuješ sam in začneš spoznavati nove ljudi, lažje spreminjaš svoje potovalne načrte in lahko vsako spremembo sprejmeš z odprtimi rokami. Da boš lahko izkoristil/a vse, kar ti ponuja solo potovanje, si pred odhodom priskrbi predplačniško Viso, kjer bodo vsi tvoji prihranki na varnem in na voljo za nepozabne dogodivščine.

Sooči se z novimi izzivi, svojimi strahovi in negotovostjo

Vprašanja, kot so "kaj pa če gre kaj narobe", " kaj pa če zaidem v težave" ipd. te ne smejo prestrašiti. Pokaži odgovornost in zaupanje vase ter pred potovanjem vedno pridobi vse informacije o lokaciji, hostlih in kulturi. Z vsemi ključnimi informacijami in spoštovanjem lokalne kulture, si lahko zagotovo brez skrbi. Da boš brez skrbi in na varnem tudi s prenočiščem, pa rezerviraj svoj hostel že vnaprej s predplačniško Viso, ki ti omogoča enostavne spletne nakupe.

Zaljubi se!

Ko potuješ sam, si odprt za veliko več, kot ti to omogoča potovanje v skupini. Ljubezen največkrat najdemo z osebo, ki ima enake cilje, interese in sanje. Potovanje je odlična priložnost, da še hitreje najdeš nekoga, ki se ujema s tvojimi vrednotami. Ali bo to ostala le poletna romanca ali najdeš svojo sorodno dušo, je seveda stvar posameznika, a dejstvo je, da se na potovanjih zgodi veliko zaljubljenih zgodb. Če ti je tvoja poletna simpatija tako všeč, da si jo želiš takoj odpeljati na sladoled, hitro preko mobilne aplikacije preveri svoje stanje na računu. Če je še nimaš, si jo uredi tukaj.

Čas, ki ga porabiš samo zase

Vrnitev v staro stresno življenje, naporen delovnik ali študij je lahko zelo obremenjujoče, zato je ključno, da na potovanju izkoristiš čas zase. Izkoristi potovanje za razvajanje, privošči si spoznavanje kulture, okusi tradicionalne jedi, pojdi na sprehod po plaži, masažo… vse, kar ti čas ne dopušča v »realnem« življenju.

Priložnost, da spoznaš, kakšna oseba želiš biti

Med solo potovanjem lahko vse, kar ti ni všeč, pustiš za sabo in postaneš nova, boljša oseba. Spoznaj tiste dele svoje osebnosti, ki jih do sedaj še nisi dobro poznal/a. Prepusti se in naj na plano pride pravi jaz, tista čudovita oseba, na katero v svoji vsakodnevni rutini kar malce pozabiš.

Pravi čas, da pustiš vse za sabo

Odklop. Vsaj za en dan izklopi mobilni telefon, pozabi preveriti e-pošto. Ne razmišljaj o stvareh in obveznostih, ki te čakajo doma. Naredi miselni odklop in svežina, ki jo boš prinesel/a domov, bo postavila novo perspektivo nad dogajanjem doma.

Preden se odpraviš na svoje sanjsko potovanje, še preveri svoje stanje na bančnem računu. Če na njem manjka le še zadnji košček sestavljanke, ti lahko na pomoč priskoči Sveta vladar s svojim enostavnim KREDIT TAKOJ, z zgoraj omenjeni nasveti pa bo tudi prepričevanje staršev za samostojen izlet mala malica. ;)

Srečno!

PredplačniškaVISA

  • Ne rabiš stalnih prilivov
  • Denar nanjo lahko naložiš preko spleta
  • Nikoli te ne morejo oropati
  • Deluje po celem svetu tudi v Sloveniji

Oblikuj najbolj kulsko grafiko ever.

Da bo vedela, kdo je njen vladar.

dollar

priznaj da ga
rabiš...

#aktualno

Smo ena najstarejših bank v Sloveniji zato dobro razumemo, kaj potrebujejo naše stranke. Vemo, recimo, da ti potrebuješ keš.

wallet

NIKOLI VEČ
PRAZNA DENARNICA

Prenovljena mobilna banka mBank@Net

Mobilci so najbolj priljubljena platforma za iskanje informacij in deljenje vsebin, kar se odraža tudi v našem načinu življenja. Telefon nas spremlja v dobrih in slabih dneh, v temi nam pomaga najti pot do kopalnice, skrbi, da ne pozabimo na najpomembnejše opravke. Zakaj si torej ne bi delila tudi skrbi za finance?

5 stvari, ki jih počneš samo, ko kupuješ na spletu

Namesto gneče na blagajni te mami udobje domačega kavča, namesto petih modelov in omejenih številk je izbira neskončna, časa je dovolj, cene so nižje, kvaliteta višja, na koncu pa še dobro staro čakanje poštarja.

Od leta 2018 brez bankovca za 500 €

Kljub ukinitvi bankovca za 500 € ta ostaja zakonito plačilno sredstvo in bo vedno ohranil svojo vrednost

RABIŠ KEŠ ZA NOVE GATE?
(ali kaj drugega?)

underwear

Preveri, na katerem smučišču lahko smučaš najceneje

Pošteno smo že zakorakali v najhladnejši letni čas, ki nam v naslednjem mesecu napoveduje odlično vreme za aktivnosti na prostem. Pancerji, kilometri belih strmin, odmor za čaj in malico ter odlična družba se lahko izkažejo za odlično vikend avanturo in pobeg od vsakdanjih obveznosti. Da bo na smuki skupaj s tabo uživala tudi tvoja denarnica, smo pobrskali za cenami celodnevnih vozovnic na največjih smučiščih v Sloveniji in primerjali njihove cene. Preveri, na katerih smučiščih bo poleg nakupa vozovnice v denarnici ostalo še par evrčkov za razvajanje.

7 nadležnih situacij, ko iščeš zaposlitev

2016 je skoraj tu, a tokrat prvič brez posedanja na predavanju, brez študentskih bonov in brez študentskega statua. Leto 2016 za marsikoga namreč pomeni konec študentskih let in čas, da se poda na lov za prvo zaposlitvijo. Si tudi ti med njimi?

7 razlogov za samostojno potovanje

Si že od nekdaj želiš sam/a raziskati svet, tvoji starši pa nad idejo niso najbolj navdušeni? Zate smo pripravili vladarski recept, kako jih omehčati še pred koncem poletja.

Novice za njih visokost?
PROSIM, JA.

Včasih talamo darila kar tako, za vladarje. Vse, kar moraš storiti, je to, da se subskrajbaš na novičke.

Vpiši svoje ime

skrij skrij
One.NET v3.9.39.0
Unknown 0.0